O nama

Namještaj Mima d.o.o. je poduzeće za prodaju i proizvodnju namještaja, u 100 % hrvatskom vlasništvu, osnovano 1991. godine sa sjedištem u Puli. U počecima malo obiteljsko poduzeće, uz naporan rad napreduje i kroz svoj razvoj opredjeljuje se i specijalizira prema prodaji kvalitetnog i funkcionalnog namještaja.

Prva Mimina poslovnica otvorena je u Puli 1991. godine. Danas Namještaj Mima broji više od 150 zaposlenih te 11 poslovnica u Hrvatskoj, u gradovima Puli, Poreču, Umagu, Rijeci (2 poslovnice), na Malom Lošinju, u Zadru, Šibeniku, Samoboru, Karlovcu i Koprivnici.

Tijekom godina povećavali smo broj radnih mjesta, okružili se vrijednim i kvalitetnim ljudima, proširili ponudu namijenjenu vama - našim vjernim kupcima.

Vi ste nam na prvom mjestu i upravo nam je vaše zadovoljstvo imperativ! Stoga nastojimo nuditi uvijek više, stalno graditi svoj kredibilitet i imati na umu vaše zadovoljstvo i vjernost.

Vođeni tim razmišljanjem odlučili smo proširiti svoju djelatnost na proizvodnju. Godine 2009. otvorili smo tvornicu za proizvodnju ugradbenih ormara, kliznih stijena i kuhinja po mjeri. Tvornica je smještena u Kastvu pokraj Rijeke, opremljena je najmodernijim strojevima namijenjenim proizvodnji visookvalitetnog namještaja. Ponosni smo na činjenicu da su naši ugradbeni ormari u cijelosti hrvatski proizvod.

U našim salonima pronaći ćete namještaj visoke kvalitete, modernog dizajna i pristupačnih cijena.

Osim namještaja svojim kupcima želimo dati osjećaj ideje, a iznad svega stvoriti međusobni odnos povjerenja i sigurnosti. 

U svom budućem djelovanju ići ćemo u smjeru vizije odnosno u pravcu izvrsnosti u svim područjima. Želimo vrhunsko zadovoljstvo i povjerenje svojih kupaca, ugodno radno okruženje i zadovoljstvo svojih radnika kao i tržite koje će nam postavljati nove izazove, ali i mogućnosti za napredak.

Stoga nam dopustite da postanemo vaš izbor!

Misija

Za naše radnike kvalitetno radno okruženje, za naš proizvod kvalitetu bez konkurencije i za naše kupce jedinstveno iskustvo kupnje, osjećaj zadovoljstva, iskrenosti i povjerenja u svakoj komunikaciji s nama.

Vizija

  • Biti izvrsni u svom djelovanju kako bi mogli osigurati zadovoljstvo i povjerenje kupaca
  • Biti na vodećem mjestu u prodaji namještaja u Hrvatskoj
  • Biti priznati i prepoznati kao vodeći domaći proizvođač ugradbenih ormara, kliznih stijena i kuhinja po mjeri

Vrijednosti koje su nam važne

PROFESIONALNOST - svoj posao obavljamo sa najvećom odgovornošću uvijek imajući na umu najbolji interes naših kupaca.

TIMSKI RAD - jedan je od ključnih odrednica našeg uspjeha. Pojedinačne vrijednosti svakog člana našeg tima spojene u jednu cjelinu čine pokretačku snagu našeg djelovanja i želja za stalnim napretkom.

ZAPOSLENICI – svjesni neizmjerne vrijednosti ljudskog potencijala pridajemo veliku važnost upravo našim zaposlenima. Edukaciju i usavršavanje smatramo svojim prioritetima kada se radi o našem vrijednom timu.

RAZVOJ - u našem poslovanju stalan razvoj je neophodan. Upravo zato ne propuštamo ni jednu mogućnost kako za osobni razvoj tako i za rast i razvoj našeg poduzeća. Svoj razvoj osiguravamo prateći svjetske trendove i razvoj tržišta, osluškujući potrebe naših kupaca te istraživanjem tržišta. Svjetske trendove osim neposredno putem medija pratimo i posredno prisustvujući na najvećim svjetskim sajmovima namještaja.

BRIGA ZA KUPCA - svaki naš kupac je bitan, kako stvarni tako i potencijalni. Brigu o kupcima nastojimo stalno svesti na višu razinu. Svaki naš zaposlenik kroz svoje djelovanje ima na umu upravo zadovoljstvo i dobrobit naših kupaca.

Namještaj Mima d.o.o.

Sjedište: Namještaj Mima d.o.o., Šijanska cesta 3, Pula
Reg: Društvo upisano kod Trgovačkog suda u Rijeci pod MBS 040003729.
Temeljni kapital: 2.998.200,00 uplaćen u cijelosti.
Porezni broj: 3797945
Članovi uprave: M. Marjanović
Poslovna banka: Erste & Steiermärkische Bank dd
Poslovni račun:  2402006-1100518380