Mima

Dobrodošli!

Nitko nema to što ima namještaj MIMA

Izdvojeni proizvodi

Posebna ponuda

Rasprodaja

Mišljenja kupaca: Emina Baričević, Križevci

"Zbog susretljivosti i profesionalnosti kupiti ćemo ponovno kod vas. Vrlo smo zadovoljni proizvodom i uslugom te ćemo rado preporučiti Mimu drugima!"

Mišljenja kupaca: Tomislav Vrbanac, Terezino polje

"Za Mimu smo čuli su od prijatelja iz Virovitice koji su nam ustupili vaš letak. Zadovoljni smo cijelim procesom kupovine: od povoljne cijene, brzog roka isporuke do montera koji su brzi i efikasni. Svoj dom nastaviti ćemo opremati u Namještaju Mima zbog kvalitete proizvoda te ćemo vas vrlo rado preporučiti prijateljima i rodbini."

Mišljenja kupaca: Ivanka Gajski, Koprivnica

"U potpunosti sam zadovoljna izgledom montirane kuhinje, njenom cijenom kao i rokom isporuke. Izdvajam montere koji su bili brzi i efikasni. Zbog svega navedenog te pozitivnog iskustva, imate nas za dalje!"

Mišljenja kupaca: Nena Mandić, Vojakovački Kloštar

"Cijena je prihvatljiva i opravdana. Dobili smo lijep ormar sa rasporedom polica prema našim željama. Svakako ćemo ponoviti kupovinu u Namještaju Mima i ponovno posjetiti vašu poslovnicu u Koprivnici!"

Mišljenja kupaca: Maja Jerčinović, Koprivnica

"Nastaviti ću kupovinu u Mimi zbog lijepog i kvalitetnog namještaja, modernog dizajna, uslužnih djelatnika, montera, blizine salona… Preporučila bih kupovinu u Mimi zbog jako ljubaznog osoblja, estetskog izgleda namještaja i salona, brze dostave, kvalitetne i brze montaže. Također sam zadovoljna prijedlogom izgleda buduće kuhinje kao i suradnjom sa svim djelatnicima Mime!"

Mišljenja kupaca: Jasna Hanžek, Koprivnica

"Definitivno ću ponoviti kupovinu u Namještaju Mima jer mi se sviđa vaš asortiman koji je širok i moderan a na mojoj novoj kuhinji sviđa mi se baš svaki detalj!"

Mišljenja kupaca: Ivica Malbašić, Bjelovar

"Definitvno ćemo vas ponovno posjetiti! Zadovoljni smo svime. Jedan naš susjed u vašoj je poslovnici kupio kuhinju te vas je preporučio nama a mi sada vas preporučujemo dalje susjedima, prijateljima...jer vrijedite!"

Mišljenja kupaca: Zlata Strugar, Koprivnički Bregi

"Zbog iskrene suradnje u tijeku je narudžba drugog ugradbenog ormara. Vaši monteri su ljubazni i precizni a prodavači uljudni i topli. Bravo!"

Mišljenja kupaca: Vanda Jelaš, Vrsar

"Zadovoljni smo narudžbom ormara po mjeri, cijena je vrlo povoljna a brzina isporuke odlična! Montaža je bila učinkovita, uredna i precizna. Velika pohvala Namještaju Mima!"

Mišljenja kupaca: Igor Božić, Rovinjski selo

"Uživo izgleda još bolje nego na slici. Monteri su za svaku pohvalu. Bravo!"

Mišljenja kupaca: Nataša Jurković, Pula

"Ormar je napravljen po zahtjevu i odrađen upravo onako kako se tražilo. Svaka pohvala djelatnicima koji su ga proizveli i ugradili!"

Mišljenja kupaca: Korado Kalebić, Pula

"Jako sam zadovoljan poslovanjem poduzeća Namještaja Mima d.o.o. Odlični ste!"

Mišljenja kupaca: Željka Radović, Pula

"Isporuka je bila u dogovorenom terminu. Radovi su izvedeni brzo i čisto. A cijena sa 50% popusta je idealna i jeftinija od bilo kojeg drugog salona namještaja!"

Mišljenja kupaca: Natali Grospić, Rijeka

"Sve je kako je i trebalo biti! Cijena je povoljna i jeftinija od ponude drugih proizvođača namještaja. Ostati ću i dalje vjeran kupac Namještaja Mime zbog bogatog izbora namještaja kao i zbog pristupačnih cijena."

Mišljenja kupaca: Slavko Novaković, Rijeka

"Bili smo prvi kupci Namještaja Mime kada ste otvorili prvi salon u Rijeci te je sreća htjela da baš mi osvojimo nagradu u iznosu od 25.000 kn i priuštimo si novu kuhinju. Sigurno ćemo vas ponovno posjetiti jer imate vrlo ljubazno i profesionalno osoblje. Preporučamo montere Ronalda i Marka zbog kvalitete montaže a cijelo poduzeće Namještaja Mime preporučamo zbog prekrasnog namještaja te visoke razine profesionalnosti i ljubaznosti. Veliko hvala od obitelji Novaković!"

Mišljenja kupaca: Milivoj Srdoč, Jurdani

"Osim izgledom, zadovoljni smo i cijenom koju smatramo vrlo povoljnom. Isporuka kuhinje bila je u ugovorenom roku a povjerenje Namještaju Mima ukazati ćemo i u budućnosti zbog vrlo ljubaznog osoblja, pristupačnih cijena i brze montaže."

Mišljenja kupaca: Jadranka Dragičević, Bakar

"Zadovoljna sam konačnim izgledom montirane kuhinje, njenom cijenom, rokom isporuke te profesionalnim odnosom montažera. Svoje povjerenje i dalje ću ukazati Namještaju Mima te ću definitivno ponoviti kupovinu u vašoj poslovnici u Rijeci."

Mišljenja kupaca: Gordana Žuža, Rijeka

"Zadovoljni smo cjelokupnim procesom - od kupovine do montaže kuhinje. Cijena je povoljna i opravdana, rok isporuke u potpunosti ispoštovan. Mimu vrlo rado preporučjemo prijateljima i poznanicima!"

Mišljenja kupaca: Maja Krizmanić, Rijeka

"Kuhinja nam je isporučena na vrijeme. Odnos prema nama profesionalan. Idete pravim putem i mislim da možete na ovaj način samo postići još bolje poslovanje te steći nove kupce."

Mišljenja kupaca: Martina Lujanac, Viškovo

"Cjelokupan dojam, od kupovine do montaže i izrade kuhinje je zaista odličan. Preporuke za montažu, dečki su brzo i korektno odradili montažu!"

Mišljenja kupaca: Ivan Delač, Rijeka

"S obzirom da je kuhinja proizvedena baš po mjeri našega prostora, želimo istaknuti profesionalnost i brzinu kako isporuke, tako i montaže kuhinje. Sve pohvale!"

Mišljenja kupaca: Ines Mlinarić, Čavle

"Najviše mi se sviđaju praktičnost ladica i soft close način zatvaranja. Cijena je zadovoljavajuća a rok isporuke brz. Zadovoljni smo uloženim i dobivenim kao i sa montažerima kuhinje koji su se jako potrudili i dali sve od sebe da sve bude u redu. Bravo Mima!"

Mišljenja kupaca: Marko Lovrinović, Kostrena

"Zadovoljan sam svim koracima u postupku: od ponude do montaže kuhinje. Definitivno ću kupiti ponovno jer mi sve u Mimi odgovara! Mima je moj prvi odabir prilikom opremanja doma!"

Mišljenja kupaca: Renato Klanac, Rijeka

"Jako sam zadovoljna izgledom montirane kuhinje. Sve mi se sviđa. Zadovoljna sam rokom isporuke kao i cijenom, mislim da je opravdala kvalitetu. Želim pohvaliti i montažere jer su bili brzi i ljubazni pri montaži i ugradnji kuhinje. Ukoliko budemo kupovali namještaj, svakako ćemo pogledati izbor u Mimi jer je bogat, lijep i kvalitetan!"

Mišljenja kupaca: Snježana Janković, Rijeka

"Sve mi se sviđa na mojoj novoj kuhinji, moderna je, praktična i povoljne cijene. Pohvaljujem djelatnike Namještaja Mime jer su vrlo ljubazni i vrijedni! Jako sam sretna zbog kupovine u Mimi! Imate moju preporuku!"

Mišljenja kupaca: Admir Muminović, Viškovo

"Pohvaljujem odličan rad majstora, povoljnu cijenu kuhinje te brzi rok isporuke. Kupiti ćemo ponovno u Namještaju Mima zbog velikog zadovoljstva i visokog nivoa dobivene usluge i profesionalnosti prilikom kupovine ove kuhinje kao i idealnim omjerom cijene i kvalitete."

Mišljenja kupaca: Zelyko Kabilyo, Crikvenica

"Želimo i ubuduće kupovati u Mimi zbog profesionalnosti i ljubaznosti vaših radnika a i cijene su vrlo povoljne. Za svaku su pohvalu!"

Mišljenja kupaca: Đurđa Matotek, Donja Dubrava

"Vrlo smo zadovoljni našom novom kuhinjom Rossana koja se savršeno uklopila u prostor našeg doma. Boja kuhinje me je oduševila jer je svojim sjajem i veličinom oživjela prostor cijele kuće. Definitivno se vidimo ponovno!"

Mišljenja kupaca: Violeta Božić, Koprivnica

"Zadovoljna sam svim segmentima usluge, a posebno brzim rokom isporuke te visokim sjajem fronti kuhinje. Monteri su me također oduševili, te ću iz svih navedenih razloga svoju kupovinu definitivno ponoviti u Namještaju Mima."

Mišljenja kupaca: Višnja Višak, Sv. Petar Orehovec

"Zadovoljna sam apsolutno svime! Kuhinja je prekrasna, monteri su bili brzi i efikasni! Svoje povjerenje definitivno ćemo i nadalje ukazati Namještaju Mima zbog ljubaznog osoblja te velikog izbora namještaja!"

Mišljenja kupaca: Vlasta Begić, Koprivnica

"Prezadovoljni smo novim ugradbenim ormarom. Sviđa nam se obrada polica, cijena te rok isporuke koji je bio u granicama ugovorenog roka. Odlični ste!"

Mišljenja kupaca: Nevia Puž, Šapjane

Oduševljena sam!

Mišljenja kupaca: Marinko Žic, Punat

"Moje povjerenje ste dobili. Očekujte me u budućnosti. Pohvaljujem dobru komunikaciju sa prodavačima i montažerima namještaja. Svaka pohvala Namještaju Mima!"

Mišljenja kupaca: Tomislav Žužić, Pinezići

"Osim prihvatljive cijene i dobrog izbora namještaja, svoju kupovinu definitivno ćemo ponoviti zbog velikog zadovoljstva montažerima i kompletnom uslugom Namještaja Mime!"

Mišljenja kupaca: Biljana Knežević, Rijeka

"Moja očekivanja su premašena! Sveukupan dojam - super! Kupcima je sve preskupo ali ovo je cijena koja je za ovakav tip ormara potpuno prihvatljiva a i u Mimi je manja od cijena konkurencije. Želim pohvaliti prodavače - osobito Željka, Igora i Petru koji su bili predivni. Hvala na održanoj riječi i rokovima!"

Mišljenja kupaca: Ana Žagar, Rijeka

"Sve izgleda onako kako sam željela, čak i više od toga! Definitivno ću vam se ponovno obratiti jer ste kod mene stvorili povjerenje i zadovoljstvo. Poseban pohvala monterima koji su savršeno i brzo montirali moj ormar te ostavili prostor očišćen i uredan. Preporučam Mimu svima zbog kako zbog brze isporuke i montaže tako i zbog visokog stupnja profesionalnosti!"

Mišljenja kupaca: Maja Parentić, Krk

"Sve što je bilo dogovoreno, tj. ugovoreno ispoštovano je te ću stoga zasigurno ponovno kupiti kod vas. Ormar je iznad svih mojih očekivanja! Osoblje pod kojim smatram prodaju i montažu bilo je profesionalno, ljubazno i pristojno. Svi komplementi Namještaju Mima!"

Mišljenja kupaca: Sanja Prizmić, Rijeka

"Vrlo smo zadovoljni cjelokupnom uslugom, stručnošću i ljubaznošću montera. Ormar je odličan! Inače smo impresionirani kompletnom uslugom - od posjeta salonu do montaže ormara a i asortiman u salonu je bogat i lijep. Svaka pohvala Namještaju Mima!"

Mišljenja kupaca: Antonio Marion, Poreč

"Namještaj urednog i primjerenog izgleda ambijentu u kojem se nalazi a to je ulaz u hodnik. Montaža je bila iznimno kvalitetna i pedantna! Sve pohvale!"

Mišljenja kupaca: Melita Fuchs Gavrilov, Vežnaveri

"Veoma smo zadovoljni - izgledom, izvedbom, montažom. Montažerima svaka čast, bili su točni u dolasku, brzi, efikasni, precizni, ljubazni...rezultat: ormar 5 +! Također je i cijena vrlo povoljna. Na kraju želimo izdvojiti i djelatnike vaše poslovnice u Poreču za koje imamo samo riječi hvale! Bravo Mima!"

Mišljenja kupaca: Dora Mesić, Koprivnica

"Jako sam zadovoljna, cijena je u potpunosti opravdana. Fascinirana sam brzinom montaže ormara te svakako nastavljam kupovinu u Namještaju Mima jer ste opravdali ukazano povjerenje."

Mišljenja kupaca: Jasna Prelec Vučeta, Đurđevac

"Svoje povjerenje svakako ću i ubuduće ukazati Namještaju Mima te vas preporučiti poznanicima, prijateljima, susjedima, rođacima... Pozvati ću ih u goste da se sami uvjere u ljepotu naše nove kuhinje Larise!"

Mišljenja kupaca: Ljerka Sinjeri, Koprivnica

"Vaš je namještaj kvalitetan i vjerujemo da će nam koristiti više godina. Montaža kuhinje bila je vrlo brza i kvalitetna a majstori izuzetno susretljivi i odgovorni. Vrlo rado i sa punim povjerenjem preporučujemo vas svima."

Mišljenja kupaca: Ana Dautanec, Kalinovec

"Koristim priliku pohvaliti djelatnike poslovnice u Koprivnici, vrlo su ljubazni i pristupačni. Montaža je bila brza i odlična, sve je montirano bez problema. Svakako ćemo nastaviti kupovinu u Namještaju Mima jer nudite dobre akcije sa povoljne cijenama. Toplo vas preporučamo kako svojim prijateljima i poznanicima, tako i svim ostalim ljudima koji kupuju namještaj."

Mišljenja kupaca: Željko Santo, Križevci

"Toplo preporučam ovo poduzeće jer smo prezadovoljni cijelim procesom: dobrom komunikacijom, kvalitetnom suradnjom te ljubaznim osobljem poslovnice. Pohvaljujem i vaš salon u Koprivnici jer je krasan i povoljan sa bogatim izborom namještaja. Nadam se i dalje tako dobroj suradnji. Imate me kao vašeg vjernog kupca!"

Mišljenja kupaca: Vesna Lučić, Majmajola

"Ranije sam već kupovala u Namještaju Mima. Bilo je akcija i dobrih prilika a posebno mi se sviđa ljubaznost i brzina montaže. Sve je kako treba biti te toplo preporučujem Namještaj Mimu!"

Mišljenja kupaca: Dubravka Lazić, Pula

"Vrlo sam zadovoljna kupovinom u Namještaju Mima te samom montažom klizne stijene koja je bila brza i efikasna. Također sam zadovoljna i cijenom koja u potpunosti opravdava kvalitetu klizne stijene. Moram naglasiti da ovo nije naša prva kupovina u Mimi. Osim klizne stijene, kupili smo i dnevnu sobu te kuhinju. Izrazito smo zadovoljnji kvalitetom namještaja te ga toplo preporučamo i drugima."

Mišljenja kupaca: Ivan Milošev, Pula

"Duže vrijeme smo tragali za ormarom koji bi se uklopio u naš po dimenzijama specifičan prostor. Putovali smo u susjedne države ne bi našli rješenje međutim, ponuda je bila u standardnim veličinama i osjetno skuplja nego li u vašem salonu. Rađen je po mjeri te se savršeno uklopio u naš dom. Cijena je vrlo povoljna te ne krijem zadovoljstvo izgledom i funkcionalnošću ormara. Ističem vrlo profesionalan odnos osoblja i brzinu ugradnje ormara."

Mišljenja kupaca: Ania Štemberger, Rupa

"U vašoj poslovnici na Kukuljanovu u Rijeci kupila sam ugradbeni ormar za kojeg imam samo pohvalne riječi. Ormar nije jedini proizvod koji sam kupila u vašem salonu te stoga mogu potvrditi vašu profesionalnost, organiziranost i vrline zaposlenika koje se itekako ističu. Nacrte smo izradili sa vašom prodavačicom Ivonom te s obzirom da smo slovenski državljani, odlično nas je razumjela i vrhunski je odradila ponudu i nacrt ormara."

Mišljenja kupaca: Nada Teklić, Koprivnica

"Moje prijateljice i ja ne možemo se prestati diviti mojoj novoj kuhinji! Prije konačne odluke o kupnji obišla sam sve salone namještaja u Koprivnici uspoređujući cijene te sam zaključila da su u vašem salonu kuhinje mnogo jeftinije , čak i do 10 000 kn po kuhinji. Pridobili ste moje povjerenje te ću se definitivno odlučiti na ponovnu kupnju u vašem salonu jer ste pokazali ozbiljnost i odgovornost u radu. Svim kupcima toplo preporučam kupovinu u Namještaju Mima!"

Mišljenja kupaca: Radelić Veljko, Kraljevica

"Koristimo priliku pohvaliti djelatnike Namještaja Mima. Kuhinju smo kupili u prodajnom centru u Rijeci. Vrlo smo zadovoljni brzinom montaže kao i samom izgledom kuhinje. U budućnosti imamo namjeru opremiti još neke dijelove stambenog prostora te ćemo naše povjerenje sigurno ustupiti Namještaju Mima."

Mišljenja kupaca: Gracijela Cerovac, Pula

"Posebno želim pohvaliti rok isporuke. Kupili smo 2 ugradbena ormara i dobili ih prije roka isporuke što nas je razveselilo i potvrdilo ozbiljnost kojom pristupate kupcu. U budućnosti možete sigurno očekivati našu daljnju kupovinu u vašem salonu jer ste nas uvjerili u svoju profesionalnost i sposobnost prilagođavanja kupcu. Velike pohvale Namještaju Mima!"

Mišljenja kupaca: Damir Vitasović, Vodnjan

"Za kupovinu u Namještaju Mima supruga i ja odlučili smo se zbog vlastite proizvodnje ugradbenih ormara te mogučnosti da ga izradimo prema vlastitoj zamisli. Vrlo smo zadovoljni finalnim proizvodom, bez pretjerivanja mogu reći da je bez greške!"

Mišljenja kupaca: Radojka Urban, Pula

"Kupnjom ugradbenog ormara u Namještaju Mima ostvarila sam svoju i suprugovu dugogodišnju želju jer smo uštedjeli na prostoru a i roba nam je sada uredno pospremljena. Toplo preporučujem odabir Namještaja Mima kada je izrada namještaja u pitanju. Presretna sam uslugom, cijenom i kvalitetom. Mima, veliko vam hvala!"

Dnevni boravak

Kolekcije
Kutne garniture
Regali
dvosjedi i trosjedi
Kožne sjedeće garniture
Klik klakovi
Fotelje
Taburei
Stolići
komode i ormarići
Stolići za TV

Spavaća soba

Kreveti
Klizni ormari
Madraci i podnice
Ormari
Ugradbeni ormari
Komode
Noćni oramarići
Spavaće sobe
Garderobni spremnici

Madraci i podnice

Podnice
MADRACI
Jastuci i zaštita za madrac

Dječje sobe

Dječja soba Bregi
Kreveti za dječje sobe
Ormari za dječje sobe
Komode i ormarići za dječje sobe
police za dječje sobe
Radni stolovi i stolice za dječju sobu

Kuhinja

Kuhinje na mjeru
Blok kuhinje
Essebi cuccine
Kuhinje+aparati
Stolovi i stolice

Ured

Radni stolovi
Uredske stolice
Predsoblja

Predsoblja

Komode
Ormari za cipele
Predsoblje
Vješalice i police
Zidne police

Vrtni namještaj

Vrtni setovi

Uređenje doma

DEKORATIVNI PREDMETI
Tekstil
Rasvjeta
TAPETE I NALJEPNICE
Kuhinjski pribor
Vrtni namještaj

Proizvod je dodan u košaricu.

Nastavi kupovinu Produži na naplatu